Over Kirsten

Wanneer je leeft vanuit je hart, vanuit je eigen kern, leef je je mooiste leven. Een leven dat recht doet aan wie jij bent, maar ook recht doet aan de ander en aan de aarde waarop we leven. Zou dat niet mooi zijn?

Het hart als verbindende factor

Wanneer je vanuit je hart leeft, ben in je balans. Het is het midden tussen ik en de ander, tussen lichaam en geest. Het is de verbindende factor. Alleen vanuit het hart kun je zien wat echt belangrijk is. Dus open je hart voor jezelf, voor de ander en voor onze aarde. Wat zou de wereld er dan een stuk mooier uit zien! En hoe je dat doet – leven vanuit je hart – dat is wat ik probeer uit te zoeken. Het is de reis van ons leven en je kunt alleen maar hopen dat er op weg naar je eindbestemming mooie dingen op je pad komen. Dat je achterom kunt kijken en je hart overstroomt van geluk.

Wie is Kirsten?

Tja, goede vraag. Wie ben ik eigenlijk? In welke hokjes zal ik mezelf plaatsen? Vrouw, partner, vriendin, moeder, dochter… Afhankelijk van de context zal ik die vraag anders beantwoorden. Maar ik ben altijd nieuwsgierig en wil graag weten hoe de wereld in elkaar zit, hoe wij als mens in elkaar zitten, hoe ik in elkaar zit. Vanuit die nieuwsgierigheid zoek ik dingen uit, laat ik me inspireren en schrijf ik er graag over. Schrijven is mijn manier om informatie en gedachten te ordenen en te begrijpen. En ik deel mijn levenslessen graag met je. Een ieder die het leuk vindt om mee te lezen is van harte welkom!

Ben jij nieuwsgierig?

Leuk! Dat hebben we dat in ieder geval met elkaar gemeen 😉 Wellicht vind je het dan ook leuk om nog enkele (triviale) feitjes over me te weten te komen. Dus daar gaan we. Wist je dat:

 • ik verslaafd aan chocola ben (iedereen in mijn omgeving kan dat beamen), maar dan wel 85%? (is het dan oké?)
 • ik een open boek ben? Oftewel, mijn gezicht weerspiegelt mijn gedachten. Ik kan je zeggen dat dat niet altijd handig is!
 • ik heel erg boos kan worden van onrechtvaardigheid?
 • je mij altijd vrolijk kan maken met grappige dierenfilmpjes? En dat ik dan kan huilen van het lachen.
 • ik al van jongs af aan geïnteresseerd ben in de psyche van de mens en daarom ook psychologie ben gaan studeren?
 • er ook een nerd in mij schuilt en daarom kunstmatige intelligentie ben gaan studeren en daarom nu in de ICT werk?
 • ik heel blij wordt van lijstjes? En al helemaal als ik vervolgens iets mag wegstrepen! 🙂
 • ik heel erg gesteld ben op tijd voor mijzelf en overprikkeld kan raken in groepen? En dat is soms best wel schipperen in een gezin met 3 kinderen.
 • ik het heerlijk vind om op teenschoenen te wandelen (ook al kijkt iedereen je dan vreemd aan)?
 • ik het ontzettend leuk vind om te knutselen aan m’n website (en je dus kans hebt dat het er af en toe anders uit ziet)?

One Reply to “Over Kirsten”

 1. Hoi Kirsten,
  Wat superleuk dat je zo’n mooi boek uitgegeven hebt!
  Het ziet er heel mooi uit, daar mag je best trots op zijn. Leuke website heb je ook. Veel succes met het vervolg!
  Liefs,
  Peter en Annemieke van de Weerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *